Benvinguts/Bienvenidos a Kids&Us Montcada i Reixac

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 04/06/2020 per Kids&Us Montcada

Sabem que les vacances d'estiu encara són més divertides amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us, per això estem preparant mil aventures al·lucinants per submergir nens i nenes en un món d'estímuls 100% en angles.  

Amb l'arribada de l'estiu també arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us Montcada i Reixac. Estem preparant temàtiques genials: farem d'exploradors a l'antic Egipte; viatjarem a Austràlia, el Japó i Escòcia; mirarem les estrelles per buscar extraterrestres; farem de directors de la nostra pròpia pel·lícula; ens enfrontarem a tota mena de bestioles; i serem els reis de les noves tecnologies. Tot plegat amb les activitats més originals per continuar aprenent anglès mentre ens divertim. 

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre Kids&Us Montcada Nova i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 4-5 nens per monitor, i el resultat és un estiu inoblidable. 

Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-te unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.  

Reserveu la plaça online, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic. Açi teniu l'enllaç.

Compartiu-ho >